Omdömen

Kollegor, kunder och samarbetspartners ger sin syn på mig och mitt arbete.

Genom att välja Torbjörn får ni en entusiastisk, engagerad och nyfiken coach som skapar en dynamisk miljö för att utforska och testa idéer. Med sin långa erfarenhet som ledare tillför han inte bara substans utan delar också med sig av sin omfattande kunskap. Torbjörn är väl förtrogen med många verktyg för att arbeta med utvecklande ledarskap och fungerar som en inspirerande guide för att navigera genom och använda dessa i verksamheten på ett effektivt sätt.

Jag kan verkligen rekommendera Torbjörn då han har gett mig både personlig och professionell insikt i flera frågor.

– Patrik Gillerstedt, Gruvchef, Aitik – Boliden AB

Vi på Valuebooster har valt att anlita Torbjörn som ledarskaps inspiratör. Då jag känner ”Tobbe” sedan många år tillbaka och vet vad hans driv, kunskap och kreativitet har tagit honom och hans företag till att vara outstanding i sin nisch. Känns det väldigt inspirerande och tryggt att nu ha Tobbe jobba med vårt lednings-Team.

Det engagemang och den entusiasm som Torbjörn till ”110%” delar med sig av samt viljan att se till att leverera värde för oss ger både glädje och energi.

– Magnus Jönsson, VD Valuebooster AB

Vill varmt rekommendera Torbjörn. Ni får ett alltid engagerat bollplank, som har ett fantastiskt driv, affärsmannaskap, förmåga att definiera o lösa det egentliga problemet och dessutom mycket sunt förnuft.

– Björn Abild, Vice styrelseordförande i Finja AB, fd VD för Hemtex, ICA, Expert, Team Sportia, Axfood, f d styrelseordförande i Nilsson Group, Woody Bygghandel, ICA, EMAB

Torbjörn har alltid älskat att ligga i fronten av utveckling. Hans genuina intresse och hans förmåga att knyta samman befintligt med nytt gör att samarbetet genom åren, alltid varit kreativa och konstruktiva.

– Lasse Gustavsson, föreläsare och författare, Soulfuel

Jag har under många år lärt känna Torbjörn som stor och betydelsefull kund. Stort affärsmannaskap kombinerat med tydliga målbilder lade grunden till en av Sveriges absolut bästa outdoor-butiker. Butiken blev även i någon form ett upplevelsecentrum för i första hand outdoor genom ett nytänk vad gäller exponering och rådgivning avseende möjliga aktiviteter i närområdet. Stilbildande helt enkelt!

– Mats Hedblom, VD på Haglöfs

Torbjörns sätt att coacha individer och team utgår först och främst utifrån hans genuina och nyfikna intresse för personen i fråga. Med sin gedigna erfarenhet inom ledarskap och verksamhetsutveckling mappar han sedan precis rätt metod, angreppssätt och vägval för att hjälpa oss nå nya höjder. Det skiljer honom från mängden (som ju oftast utgår ifrån metoden först…) Coachning i sin finaste form!

– Mathias Myrén, CEO Predicare AB

Torbjörn har ett genuint intresse i sitt coachande. Har förmågan att få dig att klara saker man inte trodde var möjligt. Han är lyhörd, empatisk och konstruktiv samt oerhört engagerad. Hans långa arbetslivserfarenhet bidrar till kunskap, insikt och förmågan att vägleda.

– Louise Jigenstedt Olsson, säljare på Myggenäs Marin

Jag har följt Torbjörns arbete inom retail under många år i sportbranschen och han har lämnat ett stort avtryck vad gäller upplevelsebaserad shopping och relevanta sortimentsval. Han jobbar ihärdigt och proffsigt med kunden i fokus och målet i sikte.

– Jonas Helletin, Marketing Manager på Norma Precision AB

Som jag känner Torbjörn är han en mycket driven och kreativ affärsprofil med minst sagt gedigen erfarenhet av att driva butik och skapa en intressant handelsplats.

– Mattias Olsson, VD på Omnistaff

Torbjörns erfarenhet av entreprenörskap, kundservice och att bygga upp retailverksamhet med kunden i fokus beskrivs bäst med att hans verksamhet belönades år efter år med utmärkelsen Sveriges bästa outdoorbutik.

Till slut lades tävlingen ner i brist på konkurrens. Det säger en del av vad Torbjörn kan förmedla om bl.a. kundfokus och drivkraft.

– Martin Kössler, VD på HuginBiz

Torbjörn ger snabbt sina anställda ansvarsområden inom vilka de ges utrymme att utveckla kompetenser genom exempelvis olika utbildningar. Han är också väl medveten om vikten att skapa team-känsla för att få lojala medarbetare som trivs och stannar kvar i organisationen.

Torbjörn är, med andra ord, mycket bra på att med olika incitament få personal och organisationens olika delar att samspela vilket i sin tur leder till att hela organisationen kan prestera på topp.

– Gustav Aldén Rudd, projektsamordnare och säkerhetshandläggare på Göteborgs Universitet

På senare tid har jag haft förmånen att få använda mig av Torbjörn som mentor och affärsutvecklare. Han har ett sällsynt driv och en förmåga att se både stort och smått på samma gång. Vidare är han väldigt duktig på att lyfta folk i sin omgivning och få dem att klara saker de inte trodde var möjligt innan de träffade Torbjörn. Han är extremt målinriktad.

– Magnus Larsson, VD på Outletsport

Med stor respekt för människan och väl avvägd coachning leder Tobbe oss i resan personlig utveckling. Tobbe brinner för att se andra utvecklas och inspirerar med sitt varma sätt! Han delar frikostigt med sig av sin erfarenhet och ger bra perspektiv. Tobbe har alltid lite till att ge så vi får verkligen ”value for money.”

Joakim Truedsson,
VD Value Booster

Jag har haft privilegiet att vid flera tillfällen se framgång i nydanande och modiga affärsidéer som Tobbe genomfört i nära samarbete med bland annat kunder, leverantörer och medarbetare. Tobbes trovärdighet som affärskollega i branschen kommer från kunskap, mod och en särskild förmåga att engagera.

– Per Borgillen, Key account manager på W.L Gore & Associates

Den raka kommunikationen har skapat ett givande bollplank och mentorskap som ger mig inspiration och energi. Redan vid tidig ålder när vi arbetade tillsammans var coachningen givande. Nu i nya roller i livet så var det riktigt roligt att ta upp det igen på en annan nivå. Härligt med verktyg som man kan nyttja i arbetslivet samt även i privata sammanhang.

Martin Andersson,
BMW, Försäljningsansvarig Mölndal

Torbjörn tar fram rätt metod/verktyg för att hjälpa mig nå nya höjder. Det som skiljer honom från mängden är att han är duktig på att lyssna, bekräftande och lyfter och hjälper mig ta fram mina styrkor. Att jag som själv utfört coachning på andra blir nu själv coachad är ju underbart. Det känns tryggt att ha Torbjörn som coach och det betyder mycket för mig.

– Marie Ekwall, HR-koordinator, Marie Ekwall Hälsocoach

Jag har byggt upp en vinnarmentalitet tack vare Torbjörns coachning. Jag är mer aktiv i försäljningsarbetet, tar initiativ som jag ej gjort tidigare och jag har fått värdefulla verktyg för målstyrning och starkare ledarskap.

Torbjörn är som person rak, autentisk och driven. Efter varje coaching-möte är jag rejält taggad av Torbjörns positiva energi! Ser fram emot att växa som företagare med Torbjörn som mentor.

– Anders Eriksson, VD/fotograf/webbutvecklare på Grapixo AB

Genom våra samtal har jag fått verktyg och metoder som möjliggör ett mer målfokuserat och uthålligt arbete men också ovärdeliga insikter hur i jag själv fungerar goda sidor men också de sidor som kan behöva förstärkas. Med Torbjörns förmåga till en rak och tydlig kommunikation i kombination med sin varma personlighet blir det sällan obekvämt när en mindre positiva sidor lyfts fram.

Torbjörn Kugelberg, Säkerhetsstrateg/
Beredskapssamordanare civilt försvar
Danderyds sjukhus AB

Tobbe får andra människor att växa och det finns inget rätt eller fel. Hans tankesätt går utanför boxen. En person som inspirerar andra att lyckas och växa som personer och som företagare.

– Niklas Larsson, VD Lilla Skobutiken i Kungshamn

I’ve known Torbjörn for quite a long time and have a similar background as entrepreneurs for this. This of course helped in the consulting sessions to get to the bottom of structures and ideas. Torbjörn has a real interest in supporting and coaching.

The meetings with him then produced measures and solutions that I can implement and apply directly in our daily work. He always gives the feeling of genuine interest with real ease and real commitment that it was a pleasure to walk with him for a while.

– Mathias Aßßmann, VD på Mandel Media AB

Tobbe är en enastående individ som är lyhörd, följsam och engagerad. Han har genom sin djupa verksamhetsförståelse satt sig in i företagets utmaningar och utifrån det anpassat sitt mentorskap till mig och mitt team på ett sätt som skapat värde som varit långt över det förväntade. Han har genom värme och närvaro också gett mig kraft och energi att ta tag i det jobbiga och fått mig att växa som individ med flera tum.

Jag kan varmt rekommendera Tobbe då jag ser hans arbete som en personlig investering såväl som professionellt.

– Anders Henricsson, VD Metapraxis Nordic AB

Jag kan varmt rekommendera Tobbe som ledarskaps utvecklare. Hans kompetens och dedikation har varit centrala för min professionella utveckling. Jag har märkt en påtaglig förbättring i mitt arbete och min relation till teamet genom hans vägledning. Tobbes förmåga att skapa en närmare och mer samarbetsvillig arbetsmiljö har verkligen gjort skillnad för mig och för hela teamet. Han är inte bara kunnig inom sitt område utan också en inspirerande och engagerande person.

Anders Söderqvist,
Sales manager Micro-Epsilon Sensotest AB

Jag vill varmt rekommendera Torbjörn som coach och ledartränare. Mitt intryck av Torbjörn är att han uppvisar ett stort engagemang och ett mycket bra ledarskap. Hans coachande och egna erfarenhet av livet i stort har legat till grund för mitt sätt, att nå nya höjder har fått nya insikter som lett till positiva förändringar  för mig. Det vore en ära att få jobba tillsammans med dig.

Nicklas Kamperhaug, Överstelöjtnant Försvarsmakten